Publisert av: Christian Hannestad | desember 25, 2010

Knall sammling på LaSanta

Vell hjemme igjen etter en flott sammling på Lanzarote.
Det var i utgangspunktet en treningssammling med skolen men jeg tok med sykkel og utnyttet fritidentiden vi fikk til å sykle. Det ble tilsammen ca.20 timer på sykelsetet på 5 dager og det er ikke værst på denne tiden av året:) Tempraturen der nede lå imellom 23-26 grader så det var perfekte sykkelforhold.
Lanzarote er en vulkanøy og det inne bærer at den er svært kupert. Riktignok er det høyeste fjellet på rett over 600m.o.h. men det er såpass mange av de toppene at man samler en del høydemeter likevell. Hadde en tur med over 2300 høydemeter.

Man ser at terenget ikke var spesielt frodig. Og når det er en såpass liten øy er det alltid litt vind. Der nede ble jeg kjent med en gruppe med Engelskmenn som var der på sykkel sammling. Den yngste av de Joshua Edmondson ble nr.4 i Junior VM i år. Dett var gøy og inspirerende å sykle med dem og det begynte å klø litt i beina igjen. Agresive ryttere som vi er greide vi ikke og holde oss og måtte teste verandre litt i fjellene.
Jeg kjente at det ikke var på sykkelen jeg hadde sittet den siste måneden men kroppen føltes faktisk overaskende bra:)

På hotelet var det ikke inkludert mat så jeg måtte stå for all ernæring selv. Løste det på den måten at jeg hadde med havregrynn fra Norge for å få en god start på dagen. I tilegg hadde jeg med Hi-maize som jeg strødde over frokostblandingen 1-2 spise skjeer. Dette er et produkt som jeg bruker i alle bake produkter nå. Fordelen er at man kan lage god mat som er sund. For eksempel bytter jeg ut 10% av det vanlige melet i pizza deigen med Hi-maize mel får pizza bunnen like mye fiber som grovbrød!! Og den smaker ikke noe anerledes:)
-Hi-maize er usynlig fiber
-Et hvitt mel med hele 60% fiber
-Gir jevnere blodsukker og energinivå
-Kan øke fettforbrenningen med opptil 23%
-Godt for fordøyelsen og immunforsvaret (prebiotisk)
-Brukes i baking og matlaging, eller som kosttilskudd
-100% naturlig og glutenfritt
Se mer på http://www.funksjonellmat.no

Jeg fikk også prøvd en rekke andre aktiviteter på LaSanta. Jeg svømte ganske mye i tilegg til at jeg var med på en del aktiviteter som var arangskjert av LaSanta senteret. Jeg må nevne aqua jogg. det får ut på at man får utdelt et flyte belte og så skal man bare løpe i vannet. Jeg hadde mine tvil til dette i starten men fikk bakover sveis da jeg så hvor hardt det faktisk var!! Det kan anbefales for de som sliter med skader eller vill ungå å få det. Jeg for min del var nok bortimot max puls og hadde nok en skremende høy laktat;)

Til slutt vill jeg takke Martin Olsen for alle de fine sykkelturene vi hadde der nede;-) Også Pål Bilit Sveen som ble med oss på en temmelig hard langtur i fjellene, fantastisk innsats på deg den dagen:)

Her hjemme i kalde Norge må jeg spende på meg skia igjen og trene vidre:)

MVH
Christian


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: