Publisert av: Christian Hannestad | januar 12, 2011

Kretsmesterskapet i langrenn nærmer seg

Søndag som var gikk jeg en intervall økt fristil i karidalen som er hjemmebanen til skiklubben min. Den økta var såpass oppløftende etter mye sykdom i julen så jeg kom på tanken å prøve meg i et skirenn mot langrennsløperene. Så på termin listen og fant KM (krets mesterskapet) for kretsen min som er oppland. Det skal arangskjeres på Vind stadion som er 30 minutters kjøring fra meg.

Ambisjonene er ikke het fastsatt enda. Må nok ta en titt på startlisten først. Nå som jeg er yngst i 19/20års klassen er det enda tøffere å kjempe om topp plasseringer. Men jeg har forhåpninger om å kunne slå skiløperene i skole klassen min;) Det hadde vært litt moro, men da trenger jeg nok en god dag og gode ski.

Løypa på vind er tøff og med en distanse på 20km må jeg nok grave i kjelleren. Fra tidligere har jeg hat min fordel i raske løyper og under harde raske forhold. Kommer nok av at det er da jeg får utnyttet kreftene i beina best og taper minst på at jeg et par spinkle sykkelarmerJ

Men dette kommer ikke til å gå ut over treningen mot sykkelsesongen. Jeg fortsetter å trene som jeg har gjort men koster kanskje på meg en ekstra hviledag i forkant.

Fredag skal jeg og Martin Olsen opp på vind å teste løypene så for vi se hva jeg sier etter det.

Til helgen som kommer skal jeg ha en skisammling sammen med sykkelgutta igjen gleder meg. Syklister er de seigeste skiløperene jeg kjenner til så det blir nok noen ordentlig lange turer regner jeg med:)

Christian


Responses

  1. Du blir en hard nøtt å knekke på Vind skjønner jeg 😉 Heldigvis går jeg ikke i 19/20 års klassen.
    Trøkke på Hannis!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: