Publisert av: Christian Hannestad | april 11, 2012

Tour ta Malta og Varde

Nå har det gått litt tid siden vårt første ritt på Mallorca. Etter det hadde vi en ny treningssammling også på Mallorca. Sammlingen gikk svært bra for min del. Hadde en jevt positiv utvikkling formmsessig gjennom de to ukene der nede. Direkte derfra reiste vi til Malta for å delta i Tour ta Malta. Der nedde vartet vi opp med 4 tredjeplasser og 1 førsteplass. Det vill si at det ble en del edelt mettal med hjem til Norge. Spesielt morro med seiern til Andreas Landa på 3. etappe. Vell fortjent! Jeg for min del slet med litt tunge bein men det bedret seg utover i rittet.

Deretter var det en kjapp tur hjemom før vi tok turen til Danmark der vi skulle kjøre et A ritt i Varde. Der fikk vi tørket støv av viftekjøringen vår, som trengtes. Vi ble noe deffangsive inn mot sidevinds strekkene slik at vi var litt på etterskudd. Men tross dette hadde vi med 5 ryttere fra oss med i den 25manns store gruppen som kom sammlet til mål. Elias ble baeste man på en 7.plass noe som var noe under hva vi hadde håpet på. Men det kommer flere ritt.

Alerede til helgen skal vi kjøre en stor klassiker i Nederland. Med 33 lag og ca 200 man på start ligger forholdene til rette for høy fart og aktiv kjøring!!!


Responses

  1. Har troa på at dette kan blie en meget bra sesong for deg Christian! 😉


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: