Publisert av: Christian Hannestad | januar 31, 2013

2013 Oppkjørinen i full gang!

Vi er ikke langt uti 2013 men forberedelsene har vart flere måneder alerede.

Her kommer en kort oppsummering av av forberedelsene jeg har gjort så langt.

Oktober og november har bestått av alsidig trening med mye fokus på basisegenskaper for å tåle den tøffe treningen og samlingene som starter fra desember.

I desember reise jeg på min første oppkjøringssamling på Gran Canaria. Dette var en sammling på egent inisjativ der jeg reise sammen med Sindre Eid Hermannsen, Erik Nykvist og Anders Kristoffersen. Vi var der i to uker, som gikk vaeldig fort med strålende vær og godt selskap.

73669_10151383322190664_423540844_n

Her sitter vi å tar en kopp kaffe på i San Bartalome.

Det var ikke mange slike stopp vi hadde men en gang i blant kan man unde seg en liten pause på de lengste turene.

Gran Canaria er en flott øy å ha sammling på i desember pga. det gode vare været. Men man må nok være litt over gjenomsnittet glad i bakker og utforkjøringer for å trives her. Vansekelig å få turer på under 1500 høydemeter. Den flateste runden er å kjøre øya rundt men det er langt, til dels vanskelig å finne frem og enkelte strekninger med motorvei. Jeg kjørte øya rundt en gang sammen med ØsterHus Ridley (et annet norsk kontinentallag). Dette ble i alle fall min lengste tur med 215km å 7 og en halv time.

Når jeg kom hjem ble det en del rulle, styrke og langrennstrening. Før jeg riste opp på Norefjell hvor det var Kick off for «OneCo Trek» som laget vårt skal hete i 2013. Det var godt å se alle gutta igjen og bli bedre kjent med alle nye ryttere og ledre.

Representanter fra Trek kom også opp med en del nytt utstyr og viste oss den nye sykkelen vi skal kjøre på i år. I tilleg fikk vi en liten innføring i teknologien bak «verdens beste sykkel»

65137_315709261881350_728403903_n

80526

På Norefjell samlinga var all trening ute på ski. Mange av gutta er svært gode til å gå på ski så vi fikk mange lange fine turer. På kveldstid gikk det i div. palnlegging av sesongen og brett spill. Med så mange vinnerskaller på laget blir selv Monopol og Risk spill med høylydt engasjement.

Her legger Krister opp taktikken for sitt neste trekk i Monopol.

Etter Norefjell samlinga var jeg noen dager på skolen på Lillehammer der jeg fullfører et årsstudium i idrett på Høyskolen i Lillehammer. Før jeg riste sammne med de fleste av OneCo gutta til Alicante, nærmere bestemt Albir der vi skulle ha vår første treningssammling. For min del fikk jeg kiun 5 bra treningsdager før jeg var uheldig å fikk en liten betennelse i et muskelfeste over kneet. Resten av den to uker lange samlinag ble dermed ikke helt som planlagt men skaden er nå nesten helt bra igjen så jeg er ikke bekymret siden alle andre forberedelser har gått veldig bra så langt.

På bildet ser vi Magnus på en av turene i Albir.

Det som nå skal skje fremover er at vi skal har en to ukers fellessammling med OneCo Trek på Mallorca fra den 10.Februar. Da kommer en ny oppdatering!

285490_280662505372339_1221508852_n - Kopi


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: